Eenvoudig

Met een eenvoudige grafsteen kunt u op een simpele en functionele manier de herinnering aan uw dierbare levend houden. Dit soort grafstenen bestaan vaak uit een eenvoudig gepolijste steen die wordt geplaatst op een graf. Ze zijn meestal gemaakt van graniet, marmer of andere harde materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden.

De meeste eenvoudige grafstenen hebben een rechthoekige of vierkante vorm en bevatten de basisinformatie over de overledene, zoals de naam, geboortedatum en overlijdensdatum. Soms worden er ook symbolen of korte teksten op de steen geëtst, zoals een kruis of een kort gedicht.

Keuze voor een eenvoudige grafsteen

Een eenvoudige grafsteen kan een eerbetoon zijn aan iemand die een eenvoudig leven heeft geleid of die niet zo rijk was. Het kan ook een keuze zijn van de nabestaanden om de nadruk te leggen op de herinnering aan de overledene in plaats van op de materialistische waarde van de steen. Daarnaast kan een eenvoudige grafsteen ook een praktische keuze zijn voor nabestaanden die geen geld willen uitgeven aan een duurder monument. Dit soort grafstenen zijn vaak betaalbaarder dan hun meer luxueuze tegenhangers en kunnen een mooie manier zijn om de herinnering aan de overledene levend te houden zonder een groot gat in de portemonnee te slaan. Tenslotte is een eenvoudige grafsteen ook vaak een goede keuze voor nabestaanden die geen speciale wensen hebben voor het uiterlijk van de steen.

Kwaliteit en service gegarandeerd

Als er een dierbare overleden is, komt er veel op u af. Bij Koninklijke Hesselink begrijpen wij dat dit een emotionele en heftige periode is. Daarom ondersteunen wij u graag in het uitkiezen van een eenvoudige grafsteen. Ook een eenvoudige grafsteen betekent bij ons dezelfde kwaliteit en service die u van ons gewend bent. Iedere persoon is uniek. In overeenstemming met uw wensen wordt het monument uitgewerkt en worden de details besproken. Laat u inspireren in onze showrooms waar u onze eenvoudige grafstenen op uw gemak kunt bekijken.

U heeft niet alleen de keuze uit verschillende stijlen voor grafmonumenten, maar ook uit diverse materialen.

Bekijk de materialen

Grafmonument kopen? Natuurlijk bij Hesselink

Iedereen is uniek en wij begrijpen dat als geen ander. Met onze deskundige medewerkers is alles te bespreken. Maak daarom direct een afspraak.

Maak een afspraak