Urnmonumenten

De laatste jaren zien wij de populariteit van urnmonumenten toenemen. De vraag naar urnmonumenten wordt steeds groter, omdat er vaker gekozen wordt voor cremeren. Met een fraai urnmonument kunt u ook na een crematie een gedenkplek voor uw overleden dierbare inrichten.

Naast grafmonumenten en urnen heeft Hesselink een groot assortiment aan urnmonumenten. Dit is een gedenkteken dat geplaatst wordt nadat de as van de overledene een rustplaats heeft gekregen. De urn met de as van uw overledene kan op een mooi, door u gekozen monument worden gezet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de urn in of onder het monument te verwerken.

Het kiezen van een urnmonument

Wellicht heeft u al een idee en kunt u ons een voorbeeld laten zien van wat u mooi vindt. Heeft u dat nog niet, dan adviseren wij u graag over het gebruik van passend materiaal en kleurstelling bij de vorm die u wenst. Dat biedt u de gelegenheid om het ontwerp van het urnmonument zo persoonlijk te maken als u dat zelf wenst. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden in materialen, lettertype of stijlen. Zo kunt u kiezen voor een monument van bijvoorbeeld natuursteen, glas, cortenstaal of RVS. Ook qua stijl heeft u meerdere opties. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudige, sierlijke of moderne stijl. Wij hebben daarnaast unieke urnmonumenten en sierurnen in ons assortiment, die aansluiten bij de huidige trends. Om alvast een idee te krijgen van ons ruime assortiment urnen kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over uw wensen en ideeën. In onze showrooms staan diverse modellen opgesteld en wij nemen graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken. Neemt u hiervoor contact met ons op of kom vrijblijvend langs. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Hesselink Grafmonumenten