info@hesselink.nl 0575 - 546788

Over Hesselink

Artikels

Hieronder staan drie artikels over ons die je kunt bekijken door op de link te klikken:

Artikel Ancel
Artikel Panorama
Proef Hesselink

 

Waar het begon

Hier is waar het allemaal begon. Koninklijke Hesselink b.v. was voor zijn Koninklijke onderscheiding in 2009 vernoemd naar de grondlegger van het bedrijf, Marinus J. Hesselink.

In 1908 werd er een werkplaats gebouwd en vanuit hier werd aan elk grafmonument veel zorg en aandacht besteedt. Marinus J. Hesselink kreeg veel opdrachten en later in 1953 werd er een uitbreiding van het bedrijf gerealiseerd.

1999

In 1999 groeide het bedrijf wederom uit zijn jas en werd de huidige vestigingsplaats, op industrieterrein de Mars in gebruik genomen. Vanuit hier worden onze klanten dagelijks voorzien van gedegen en professioneel advies.

Vakmanschap

Ondanks de verregaande mechanisatie blijft bij het vervaardigen van grafstenen het echte oude handwerk altijd een belangrijke plaats innemen binnen het bedrijf. Doordat wij beschikken over geschoolde vakmensen, die ook het handwerk nog voor 100% beheersen, kunnen opdrachten waar hamer en beitel aan te pas komen, perfect worden uitgevoerd.

Kwaliteit

Dat alleen het beste materiaal goed genoeg is luidt de vaste stelregel van Koninklijke Hesselink b.v.. Om verzekerd te zijn van de allerhoogste kwaliteit worden alle materialen door ons in de diverse steengroeven gecontroleerd op o.a. conditie en kleur.

Service

Ieder die in de loop der jaren tot de afnemers van Koninklijke Hesselink behoorde zal kunnen beamen dat onze firma het begrip SERVICE hoog in haar vaandel heeft staan.

Dat wil o.a. zeggen: levering van topkwaliteit materiaal, zorgen voor vakkundige afwerking, een goede voorlichting bij aankoop en later een uitstekende nazorg. En uiteraard het stipt nakomen van de garantiebepalingen.