Grafmonumenten

De keuze voor een grafmonument voor uw overleden dierbare is niet altijd makkelijk. Bij Hesselink staat daarom juist het stukje persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. We bieden voor alle mogelijke wensen een gepaste grafsteen: van grafmonumenten die u direct uit onze ruime collectie op deze pagina kiest, tot een volledig op maat gemaakte grafsteen. Onze vakmensen beheersen handwerk met hamer en beitel voor de volledige 100%. We vertellen u hieronder graag meer.

Ruime collectie grafmonumenten

Grafmonumenten zijn er in vele soorten en maten. Om u toch een beter beeld te geven, hebben we bij Hesselink een ruim aanbod grafstenen online staan op onze website. Heeft u een geschikte gedenksteen gevonden? Dan is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen. Wij sturen u dan een vrijblijvende prijsindicatie. Liever de grafstenen persoonlijk bekijken? Ook dat is mogelijk, bezoek hiervoor een van onze vestigingen in Zutphen of Sneek.

Een grafmonument uitzoeken: een belangrijk moment

Het uitzoeken van een gedenksteen is een belangrijk moment, wat door iedereen anders beleefd wordt. Misschien heeft u al helemaal in gedachten wat uw voorkeur heeft, of dit samen met uw overleden dierbare beslist. Of wellicht heeft u hier nog nooit over nagedacht. In welke fase u dan ook zit, bij Hesselink helpen we u graag persoonlijk verder met uw keuze. Daarom bieden we veel verschillende mogelijkheden: onze standaard collectie, de online configurator en volledig maatwerk. Vakmanschap staat bij ons hoog in vaandel, ondanks de verregaande mechanisatie blijft het vervaardigen van grafstenen en ornamenten met de hand een belangrijke plaats innemen binnen ons bedrijf. We gaan geen uitdaging uit de weg om tot een prachtige herinnering te komen.

Grafstenen configurator

Heeft u zelf al helemaal voor ogen hoe het grafmonument eruit moet komen te zien? In onze configurator is het mogelijk om online een grafmonument samen te stellen. Zo kiest u het type grafsteen, het model, de steenkleur, eventuele ornamenten, het opschrift en de gewenste locatie. In elke stap krijgt u een voorbeeld te zien van de aanpassingen aan de grafsteen. Is het grafmonument nog niet helemaal naar wens? Neem dan contact met ons op, we maken ook grafmonumenten compleet op maat.

Grafmonument kopen? Natuurlijk bij Hesselink

Door onze moderne productietechnieken en grootschalige inkoop, kunnen we u al meer dan 100 jaar een zo gunstig mogelijk prijs- en kwaliteitsverhouding bieden. Heeft u een geschikte grafsteen gevonden op onze website? Vraag dan direct een offerte aan, zodat we u van een scherpe prijs kunnen voorzien. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij uw keuze? Ook dan staan we voor u klaar, neem contact met ons op via e-mail (info@hesselink.nl), telefonisch of kom langs in de showroom in Zutphen of Sneek.

 

Grafmonument kopen? Natuurlijk bij Hesselink

Iedereen is uniek en wij begrijpen dat als geen ander. Met onze deskundige medewerkers is alles te bespreken. Maak daarom direct een afspraak.

Maak een afspraak