info@hesselink.nl 0575 - 546788

Urn kopen

Wilt u graag een urn kopen? Dan bent u bij Koninklijke Hesselink aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende soorten en maten urnen, gemaakt van verschillende materialen. Zo vindt u altijd een urn die aansluit bij uw wensen en eisen. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze snel en veilig bij u thuisbezorgd.

Ruim 100 jaar ervaring

Hesselink is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van grafmonumenten, grafstenen en urnen. Gerichte opleiding, voortdurende scholing van ons personeel en interne kwaliteitsprogramma’s vormen een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Dankzij deze werkwijze kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Door onze moderne productietechnieken en grootschalig in te kopen, kunnen wij u een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Ook met een kleiner budget kunt u dus bij ons terecht. Bekijk online in alle rust de opties voor u een bestelling plaatst.

Online urnen bestellen bij Hesselink

  • Groot assortiment aan urnen in verschillende soorten, maten en materialen.
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
  • Ruim 100 jaar ervaring op het gebied van grafmonumenten, grafstenen en urnen.
  • Uw bestelling snel en veilig thuisbezorgd.

Wilt u advies of meer informatie ontvangen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan direct een kijkje in onze webshop.

Bekijk ons assortiment

string(10) "expression"