Hoe ziet uw uitvaart eruit?

Misschien heeft u er helemaal niet over nagedacht, maar de geschikte uitvaart ziet er voor iedereen anders uit. Houdt u van een klassieke uitvaart of wilt u iets speciaals doen? In dit artikel leest u er meer over en kunt u inspiratie opdoen.

Locatie

Bij een uitvaart is het gebruikelijk om bij het rouwcentrum genodigden te ontvangen onder het genot van een goede kop koffie en een goed belegde bol of een plak cake. U kunt de uitvaart ook over een andere boeg slaan en ervoor kiezen met een select gezelschap te eten bij een goed restaurant. Wat dacht u van een lunch in het Kurhaus om daarna over de pier te wandelen? De keuze is aan u.

Vervoer

Naast de locatie kan het vervoer ook volledig naar uw wensen worden afgestemd. Wat dacht u van een Rolls Royce in plaats van een standaard rouwauto. Zo kunt u er ook voor kiezen de kist te laten dragen door een heuse rouwkoe of een speciale motor met zijspan.

Grafmonument of urn

Een andere belangrijke keuze bij het overlijden is het grafmonument. Heeft u al nagedacht over de vraag of u begraven of gecremeerd wil worden? Bij Hesselink kunt u terecht voor een groot aanbod aan grafmonumenten die volledig aanpasbaar zijn. Een echte grafsteen van graniet zorgt ervoor dat het graf er altijd goed uit ziet. Ook als u kiest voor een crematie kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een groot aanbod urnen en assieraden. Zo beschikken wij over verschillende wateroplosbare urnen die speciaal gemaakt zijn voor een uitstrooiing over zee.