Waarvoor kunt u allemaal bij ons terecht?

Als grafmonumenten- en natuursteenbedrijf bieden wij een breed pakket producten en diensten aan. Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor bijvoorbeeld aanrechtbladen? In dit artikel leest u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Grafmonumenten

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor grafmonumenten. Onze grafstenen zijn afkomstig uit mijnen van over de hele wereld waardoor wij over een breed aanbod aan graniet beschikken. Klik hier om een beeld te krijgen van ons granietaanbod.

Aanrechtbladen

Wat is er in een keuken nou mooier dan een aanrechtblad van echt natuursteen? Bij Hesselink maken wij niet alleen grafmonumenten, maar worden er ook aanrechtbladen gemaakt van het graniet en marmer. Een echt aanrechtblad van marmer heeft een lange levensduur en behoudt een hoge waarde. Wanneer u meer over onze aanrechtbladen wilt weten kunt u hier klikken

Bouwverwante zaken

Naast aanrechtbladen maken wij ook dorpels, tafelbladen en vloeren. Een raamdorpel van graniet zorgt er net zoals alle andere producten van graniet voor dat u gegarandeerd hoge kwaliteit krijgt. Zo gaat de raamdorpel een leven mee en ziet het er ook nog eens erg exclusief uit. Wat dacht u van een buitentafel van graniet? Een normale houten buitentafel krijgt gedurende de verschillende seizoenen te maken met de weersomstandigheden. Door de hitte in de zomer droogt het hout uit, de vorst in de winter laat ook haar sporen achter. Het resultaat? Een buitentafel die na een aantal jaar haar mooie uitstraling verloren heeft. Een buitentafel van graniet behoudt haar schoonheid door de jaren heen. Het enige wat u hoeft te doen is het afnemen van stof en vuil met een doekje. Een natuurstenen vloer is iets wat u niet vaak ziet. Deze duurzame vloer is erg stijlvol en gemakkelijk schoon te houden. Hiernaast is het natuurlijk een echte eye-catcher.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.