Budget

Budget

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bent u bij Koninklijke Hesselink aan het juiste adres. Wij bieden diverse budget grafstenen die we op maat kunnen maken voor een scherpe prijs. Van een klein monument met een ingetogen uitstraling tot een compleet gedenkteken op maat gemaakt voor een lagere prijs.

We stellen regelmatig grafmonumenten samen die wij voor een sterk gereduceerd tarief aanbieden. U ontvangt daarbij de kwaliteit, service en garantieperiode die u van ons gewend bent. Vanwege wisselingen in ons assortiment en het opruimen van ‘oude’ voorraden, kunnen we deze aanbiedingen doen. Samen kijken wij graag naar wat er mogelijk is voor uw budget. Bekijk ook onze aanbiedingen outlet.

Keuze van het materiaal

Het materiaal dat u kiest voor het monument of de keuze voor het materiaal van de accessoires die erin verwerkt worden, hebben invloed op de prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natuursteen, RVS, glas, brons of andere materialen. Hierbij is natuursteen veelal goedkoper dan andere materialen, zoals glas en RVS. Dit komt met name door de hoeveelheid handwerk die eraan verbonden is, waardoor ook de productiekosten hoger worden. Als u kiest voor belettering, dan speelt ook de hoeveelheid letters en de manier van het beletteren een rol bij de hoogte van de prijs. Bronzen of aluminium letters zijn bijvoorbeeld duurder dan ingestraalde letters.

Kom langs voor een persoonlijk ontwerp Wij helpen u graag bij de keuze voor een budget grafsteen en geven u hierbij uiteraard een gerichte prijsopgave. Wij zullen u bij een prijsopgave de scherpst mogelijke prijs aanbieden. U bent natuurlijk ook welkom bij ons om zelf een persoonlijk ontwerp voor het monument te maken. Samen kijken wij naar uw wensen en het budget. Door onze moderne productietechnieken en grootschalige inkoop, kunnen we u al meer dan 100 jaar een zo gunstig mogelijk prijs- en kwaliteitsverhouding bieden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

U heeft niet alleen de keuze uit verschillende stijlen voor grafmonumenten, maar ook uit diverse materialen.

Bekijk de materialen

Grafmonument kopen? Natuurlijk bij Hesselink

Iedereen is uniek en wij begrijpen dat als geen ander. Met onze deskundige medewerkers is alles te bespreken. Maak daarom direct een afspraak.

Maak een afspraak