Online grafmonument samenstellen

Wanneer u onlangs een dierbare bent verloren gaat u natuurlijk door een moeilijke en zware periode. Toch moet er al wel in korte tijd veel geregeld worden. Ook het uitzoeken van een passende grafsteen is een emotioneel traject. Koninklijke Hesselink is er voor u en doet er alles aan om u te helpen tijdens de zoektocht naar een grafmonument dat past bij uw wensen, behoeften en budget.

Eenvoudig modellen en steensoorten vergelijken

De mogelijkheden die wij bieden ten opzichte van grafmonumenten zijn eindeloos. Het aanbod is groot en heel divers en u heeft de keuze uit allerlei stijlen. Denk bijvoorbeeld aan klassiek, modern, natuurlijk of juist heel exclusief. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u het lastig vindt om een goede keuze te maken. Wel hopen wij het u wat gemakkelijker te maken met onze configurator. In deze configurator kunt u op uw gemak, achter uw eigen computer, een grafmonument samenstellen. U kunt op deze manier kijken hoe de verschillende modellen, steensoorten, afdekplaten en eventueel ornamenten eruit komen te zien. Hiermee hopen wij de keuze voor u iets gemakkelijker te maken.

Hoe werkt het?

In slechts 6 stappen kunt u online een grafmonument samenstellen. Allereerst is het belangrijk om te kiezen uit een grafmonumentvoet met een lettersteen of een grafmonumentvoet met omranding, dekplaat (optioneel) en een lettersteen. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende modellen en steensoorten. Wij bieden allerlei soorten graniet aan. Dit prachtige natuurproduct biedt heel veel mogelijkheden qua kleur en structuur maar is ook nog eens duurzaam en onderhoudsvrij. Hierdoor bent u verzekerd van een grafmonument dat lang mooi blijft.

Online grafmonument samenstellenOrnamenten en tekst

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ornamenten. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vaas of een lantaarn. In de configurator kunt u ook aangeven op welke positie u een ornament wilt plaatsen. De vierde stap bestaat uit het toevoegen van een persoonlijke tekst. Ook bieden wij de mogelijkheid om de tekstkleur- en grootte aan te passen. Indien gewenst kunt u zelfs een figuur toevoegen. Vaak is dit een uiting die bij de overleden persoon past, bijvoorbeeld een vogel of een kruisje.

 

Bent u helemaal klaar met het samenstellen van het grafmonument, dan hoeft u alleen nog maar de locatie te kiezen waar het monument geplaatst moet worden. Vervolgens krijgt u een handig overzicht te zien van uw keuzes en kunt u uw gegevens achterlaten. Wij sturen u dan een offerte op maat toe en zorgen ervoor dat het grafmonument helemaal wordt zoals u voor ogen heeft.

Kom voor persoonlijk advies langs

We kunnen in ieder geval wel stellen dat de mogelijkheden van grafmonumenten eindeloos zijn. Daarom kunnen we ons ook voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken. Heeft u vragen over het online samenstellen van een grafmonument? Of vindt u het fijn als wij met u meekijken en u persoonlijk adviseren? U bent altijd welkom in onze showroom. Hier kunt u ons ruime aanbod met eigen ogen bekijken en kunnen wij u persoonlijk adviseren. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via de website.