info@hesselink.nl 0575 - 546788

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.213 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
170 berichten.
H.Bierling schreef op 3 juni 2011:
Ik ben waarschijnlik de enigste klant die niet tevreden is, maar ik zal ook vertellen waarom.
Mijn vader is op 29 november 2010 overleden en alles is goed gelopen totdat het op communiseren is aangekomen steen te laat terug geplaatst en het ergste vindt ik nog dat er dingen worden belooft die niet worden nagekomen. lantaarn is waarschijnlijk zoek of defect geraakt, geeft niet maar zeg dan niet dat hij eleverd is in de verkeerde kleur, vervolgens alweer gebeld, deze week krijgt u en op het graf geplaatst als dat is gebeurd bel ik u. nu alweer drie weken geleden. deze afspraak met dhr.Hesselink zelf gemaakt. ik ben nu een half jaar ruim verder en het is nog niet rond.Hesselink voorwat betrefd jullie naam Koninklijke ze ik nee haal dat maar weg. als ik het verhaal aan iemand moet toelichten zeg het maar per mail, ik ben hier wel toe genegen.
Een boze klant die het overlijden van zijn vader schijnbaar niet mag verwerken.
Fam. J.S. Visser - Almere schreef op 29 mei 2011:
Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop Kon. Hesselink B.V. onze opdracht betreffende het plaatsen van een nieuwe grafsteen op het graf van onze ouders heeft uitgevoerd. Alle afspraken zijn nagekomen en ook de kwaliteit van de uigevoerde werkzaamheden is meer dan uitstekend. Vakwerk!
Fam. Jansen Vorden schreef op 18 mei 2011:
Wij zijn door de firma Hesselink (dhr. Van Leussen) prima geholpen. Perfecte service en keurige afhandeling
Fam Beunk schreef op 23 april 2011:
Onze ervaringen met de fa Hesselink zijn prima. Het monument is naar wens geplaatst en alles is in goed overleg tot stand gekomen. Onze hartelijke dank hiervoor
Mw. Mitchell en kinderen, schreef op 11 april 2011:
We zijn zeer tevreden over het monument.Gesprekken met dhr.Hesselink ,toch nog ons eigen ontwerp met raad van dhr.Hesselink.
18-03-2011 is het monument in ons bijzijn geplaatst,de medewerkers zijn respectvol en vakkundig te werk gegaan,ook hiervoor onze dank. Firma Hesselink bedankt,dit monument is exact wat we voor ogen hadden. De kinderen en ik zijn vol lof. Nog bedankt
Jacob schreef op 5 april 2011:
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de firma Hesslink de opdracht heeft uitgevoerd. De persoonlijke benadering, de vakkundige adviezen en de snelle levering.
fam. Holmer Bathmen schreef op 14 maart 2011:
Onze opdracht is naar volle tevredenheid door firma Hesselink uitgevoerd. Een zeer korte levertijd en helemaal perfect de gewenste afbeelding welke door ons per mail aangeleverd. Een mooi stukje werk.
fam. J.G. Schurink schreef op 2 maart 2011:
wij hebben hele goede ervaring met de Fa.Hesselink. Onze opdracht aan hem toevertrouwd is voor de volle 100% naar onze tevredenheid uitgevoerd.
Onze hartelijke dank daarvoor.

Fam. Schurink.
Fam Klein Goldewijk Beltrum. schreef op 15 februari 2011:
Hartelijk dank voor uw aandacht en zorgvuldigheid, bij het opnieuw bewerken en terugplaatsen van de grafsteen van onze ouders. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.
MDKoopman schreef op 11 februari 2011:
Niets dan lof voor de prettige en zorgvuldige manier van werken en overleggen bij het wegnemen en weer herplaatsen van de gedenksteen op het graf van onze ouders. Veel dank Marien Koopman.
Familie Budding schreef op 23 januari 2011:
Wij zijn bijzonder tevreden over de uitvoering van onze wensen met betrekking tot het vervaardigen van de grafsteen van onze man en vader. Het resultaat is heel erg mooi geworden. Bedankt voor jullie professionele aanpak en het respect waarmee jullie de nabestaanden te woord staan. Wat jullie beloven, doen jullie ook. Onze complimenten.
Fam. Schaap Huizen schreef op 18 januari 2011:
Mijne heren,
Wij zijn erg onder de inruk van de wijze waarop u aandacht heeft besteed aan onze wensen wat betreft de vorm van en de decoratie op de steen van mijn vrouw en onze moeder.
Ook het plaatsen is volledig naar onze wens verlopen, zodat het geheel er precies uitziet zoals wij gehoopt hadden en ook op de juiste wijze recht gedaan wordt aan de nagedachtenis van onze vrouw en moeder.
Wij zijn u zeer erkentelijk voor deze professionele maar ook zeer persoonlijke aanpak.
Fam T.Schopoort schreef op 16 januari 2011:
Bedankt voor de goede zorgen Firma Hesseilink. Via jullie gastenboek, wil ik een ieder laten weten hoe geweldig jullie service is. Alles is verlopen zoals is afgesproken en dat kom je in deze tijd niet veel meer tegen.

Met vriendelijke groeten

Aartje Schotpoort en kinderen
Fam.Joling schreef op 5 december 2010:
Hartelijk dank voor het terugplaatsen van het grafmonument van onze vader.Alles perfect volgens afspraak!Zijn zeer tevreden.Fam.joling
Fam. Broekman Vorden schreef op 7 november 2010:
Namens mij en mijn kinderen wil ik U bedanken voor de prachtige grafsteen van mijn man. Er werd door jullie alle tijd genomen, zodat wij een goede keuze konden maken. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Hartelijk dank voor alle goede zorg.
Familie Grutzmacher schreef op 26 oktober 2010:
Geachte heer ten Pas, Telefonisch hebben wij besproken dat u het graf van mijn familie in orde zal maken. U heeft de stenen opgehaald, keurig bewerkt en terug geplaatst. Afgelopen week hebben we de reis gemaakt om e.e.a. te bewonderen. Het is prachtig geworden. Dank u voor de goede zorgen. Familie Grutzmacher
Gerard Hendriks Vorden schreef op 21 oktober 2010:
Mede namens mijn kinderen wil ik jullie hartelijk bedanken voor de plaatsing van het mooie grafmonument voor mijn vrouw Ans. Wij zijn hier heel tevreden over. De wijze waarop jullie hebben meegedacht hebben wij als zeer positief ervaren. Wij houden hier een goed gevoel aan over.
marjan jonkers bruijns schreef op 1 oktober 2010:
geachte firma hesselink

bij deze wil ik u namens mij zelf mijn kinderen en mijn ouders van harte bedanken voor de fijne service en met respect voor de mannen die gisteren de steen van mijn man hebben geplaatst

we zijn erg tevreden en jullie hebben er een mooi stukje werk van gemaakt bedankt 

namens mijn hele familie

marjan jonkers
N.Diekerhof-Weerstra schreef op 18 juli 2010:
Na uw telefoonbericht op 12 Juli 2010 ,dat de grafsteen geplaatst is , zijn mijn zoon en ik naar de begraafplaatst geweest om het graf te zien.
Zoals het grafmonument uitgezocht is,is het naar onze volle tevredenheid ook geplaatst .
Het is een mooie plek geworden voor ons .

N.Diekerhof-Weerstra
Fam. Hemels schreef op 18 juli 2010:
Namens mijn ouders plaats ik hier een reactie in het gastenboek. Ze zijn erg tevreden met het geleverde werk van jullie voor het graf van mijn vader zijn ouders in Lierderholthuis. Dank namens hen voor het mooie resultaat. Vriendelijke groeten.