info@hesselink.nl 0575 - 546788

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.213 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
170 berichten.
Robert Jan Buunk schreef op 27 februari 2012:
Naar aanleiding van de melding van de begrafenisondernemer is er contact met mij opgenomen. Ik ben op eigen initiatief op bezoek gegaan bij Hesselink. Een rustig kantoor, waarbij ik ook in de werkplaats door ander personeel zeer goed werd ontvangen. Samen hebben we het monument bekeken, het stond er al 20 jaar en was in goede staat. Op mijn wensen is het aangepast voor mijn moeder. Daarna kreeg ik ook uitleg over de kosten, en dat was voor mij erg duidelijk. Plaatsing was al na vier weken gedaan en het resultaat volgens mijn verwachting. Ik hoop dat het er nog 20 jaar zo mooi bij mag staan.
Fam. Pasman schreef op 25 februari 2012:
Na het overlijden van onze moeder afgelopen december is de steen keurig aangepast en het graf ligt er weer keurig bij en dat alles binnen de afgesproken termijnen. Bedankt.
mec norde-koster schreef op 16 januari 2012:
op vrijdag 6 januari zijn wij aanwezig geweest bij het plaatsen van het grafsteentje van onze zoontjes.dit werd erg netjes gedaan en de mannen die het deden deden het vol respect.het is ook een erg mooie steen geworden.bedankt daarvoor.
MH Kraaijenbrink-Gerbscheid schreef op 11 januari 2012:
Het grafmonument van mijn vader in Vorden was verzakt.Het is inmiddels tot volle tevredenheid kostenloos gerestaureerd.Hartelijk dank
T.Fiets-Nieuwland schreef op 10 januari 2012:
Mede namens mijn zus en aanhang en de kleinkinderen,is het grafmonument van onze moeder en oma keurig geregeld.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Hartelijk dank voor alles.
Annie Teerink-Hoftijzer, Zelhem schreef op 5 januari 2012:
We zijn heel erg blij met de nieuwe grafsteen voor onze ouders nadat de oude steen door derden was beschadigd. Ruim 40 jaar na hun dood ligt en staat het graf er weer piccobello bij. Veel dank voor de keurige afwerking. Top!
G.Besseling-Hooman schreef op 21 december 2011:
We werden op een prettige manier geholpen. Alle mogelijkheden werden besproken.Ter plekke konden we de steensoorten en lettertypes bekijken.Ook was er een boekwerk dat we mee naar huis mochten nemen. Ik vond het wel lastig de tekst goed te verdelen en had het graag nog hoger gehad i.v.m. schapje (zodat bloemetje er niet voor komt te staan). Maar we zijn tevreden, ook over de snelle levering en plaatsing. Er werd in alle gevallen met respect gehandeld. Bedankt daarvoor!
Fam. Stegink schreef op 8 december 2011:
Wij zijn onder de indruk hoe mooi de grafsteen eruit ziet van mijn man en onze vader. We kunnen zien dat er veel zorg aan besteed is en dat er met respect aan gewerkt is. 
Fam. Stegink
Familie Plant schreef op 14 november 2011:
Graag wil ik mede namens mijn vader en zussen u en uw medewerkers hartelijk dank zeggen voor de prettige wijze waarop u ons geholpen heeft en de perfecte aflevering van de steen voor het urnengraf van onze moeder.

Wij zijn erg blij met het resultaat. 
Mevr.Cornielje (Fam.P.Gregoor) schreef op 12 november 2011:
Wij danken Koninklijke Hesselink voor de geweldige begeleiding tijdens de koop van beide grafstenen en tevens voor de prima kwaliteit wat betrefd levering en plaatsen.

Mevr.Cornielje (Fam.P.Gregoor)
fam. Westerbeek schreef op 16 september 2011:
Wij zijn meer dan tevreden over de firma Hesselink.
Vriendelijk ontvangst, en de mogelijkheden die ons geboden werden en eigen inbreng van de medewerkers was boven verwachting. De grafsteen voor mijn man is prachtig geworden. Mijn zonen en de familie vinden het allemaal een heel bijzonder plek geworden, ik krijg zelfs positieve reacties van buurtbewoners over de bijzondere steen. Hierbij nogmaals mijn dank aan de firma Hesselink voor de prachtige en snelle afhandelijk voor de mooie steen.
familie,Looshof schreef op 29 augustus 2011:
Prima,werk en goede service,van de firma Hesselink.,keurige afhandeling,bedankt.
mvr. H.A. Keuben schreef op 17 augustus 2011:
Dhr. Hesselink en al zijn medewerkers, Wat voelde ik me trots toen de steen op het urngraf geplaatst werd, ik weet zeer zeker dat mijn moeder dit erg mooi gevonden had. Wat ben ik dankbaar met het resultaat en jullie vakmanschap. Ronnie van Leussen wil ik een compliment geven en bedanken bij het helpen van het ontwerp van het monument, hij heeft ons echt begrepen, dank je. Dit was een mooie "afsluiting", wat een goed gevoel hadden wij. Met vriendelijke groet, fam. Keuben, kinderen van mevr. Zweers uit Doetinchem
A.landstra - Zweverink schreef op 30 juli 2011:
Hartelijk dank voor de restauratie van het graf van onze ouders.Wij vinden dat U het vlug en keurig heeft uitgevoerd.Hartelijk dank daarvoor.A.Landstra-Zweverink
Hanny Loopstra-Groot schreef op 15 juli 2011:
12 juli is de grafsteen geplaatst van mijn vader op de urnenkelder te Brummen.jullie mannen waren al mooi op tijd aanwezig.Mijn zus en ik hebben de urn geplaatsten daarna is de steen vakkundig opgezet en dichtgekit. Alle lof voor hun werkwijze! Het geheel ziet er prachtig uit en wij allen zijn er zeer tevreden over. Het geeft ons een heel goed gevoel.Dank namens ons allen!
A Glas-Kooij schreef op 25 juni 2011:
Ook ik ben zeer tevreden, steen mooi opgeknapt en weinig onderhoud meer.
Snel geplaatst en ook netjes gebeld toen hij klaar was.
Hartelijk dank hiervoor!
J.de Geus schreef op 21 juni 2011:
De door onszelf in Soesterberg uitgezochte steen is in nauw overleg met de firma Hesseling door hen bewerkt en geplaatst.
Niets dan lof over het overleg ,uitvoering en plaatsing : vakmensen , die met je meedenken en alle tijd voor je nemen : byzonder , dat we de bewerking van de steen konden bijwonen en dat we bij de snelle plaatsing aanwezig konden zijn: het gaf ons het goede gevoel dat we voor 100% betrokken zijn geweest bij het laatste wat wij voor mijn vrouw/onze moeder hebben kunnen doen.
Alle betrokkenen op kantoor,werkplaats en buitendienst: onze hartelijke dank.
Wullink J.W schreef op 19 juni 2011:
Ook wij zijn zeer tevreden. ik en mijn zus.
De steen is binnen 3 maanden herplaatst.
R. Neleman-Dolman schreef op 16 juni 2011:
Uw bedrijf ken ik al van kinds af aan.
Mijn vader wierf klanten voor jullie grafstenen in Eerbeek. De belettering en het plaatsen van de steen na het overlijden van mijn moeder is heel goed gere-geld. Mijn dank.
fam. de Groot schreef op 16 juni 2011:
Ook wij zijn zeer tevreden. We werden op een keurige manier geholpen, er werd alle tijd voor genomen. Het grafwerk is binnen 2 weken geplaatst! Het is erg mooi geworden en geeft een goed gevoel. Bedankt!