Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.177.24 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
171 berichten.
Jan Bolink heeft geschreven op 10 augustus 2015:
Hierbij wil ik jullie bedanken voor het zonder kosten weer rechtzetten van de grafsteen van mijn ouders op de begraafplaats Westdorp in Raalte.

m.v.g. Jan Bolink
Familie W. Pasman heeft geschreven op 22 juli 2015:
Hartelijk bedankt voor het terug plaatsen van het grafsteentje moeder en zoon.
Dank aan uw medewerkers die dit uitgevoerd hebben.
De natuursteen in kombinatie met het glas is geheel komvorm onze gedachten uitgevoerd. Een woord "Prachtig"
Familie W. Pasman.
Fam. RM Kortman en MJ Kortman heeft geschreven op 15 mei 2015:
Helaas in 2008 reeds onze vader en begin 2015 geheel onverwacht ook onze moeder moeten begraven. Het dubbelgraf met denkplaten, steen en roos staat en stond er voortdurend mooi bij. Daaruit blijkt de kwaliteit in alle opzichten van de Firma Hesselink. Wij zijn alle betrokkenen zeer erkentelijk voor de goede zorgen toen en nu.
J.Waanders heeft geschreven op 12 mei 2015:
Geachte medewerkers
Langs deze weg wil ik u hartelijk danken voor de goede en snelle terug plaatsing van het grafmonument naar het overlijden van mijn moeder mevr.H.Waanders -Nieuwenkamp het ziet er weer keurig uit.
Onze vriendelijke dank hiervoor namens de kinderen en kleinkinderen.
Anita Dellink heeft geschreven op 26 maart 2015:
De familie Achtereekte wil de firma Hesselink bedanken voor de nette plaatsing van de grafsteen. Graag willen wij schoonmaaktips voor de grafsteen. Een kleinkind had een tekening gemaakt en in een geplastificeerd mapje gedaan. Na enkele regenbuien is er een afdruk ter grootte van het mapje te zien op de steen. Alleen met schoon water de steen afgenomen en met droge zeem drooggemaakt, maar je blijft het zien.
Rob & Denise Diederik heeft geschreven op 25 maart 2015:
Voor mijn lieve en geweldige vrouw Anja en fantastische moeder van Denise wilden we conform haar wens een zeer apart urn monument.
Vanaf het eerste persoonlijk gesprek zeer goed naar ons geluisterd en door vakman Rudie eerst in graniet 2 (!) voorbeelden gemaakt waarvan een keuze gemaakt kon worden.
Wat een mooi gebaar van meedenken.
Eindresultaat werkelijk prachtig en op de eerste lentedag 2015 in onze aanwezigheid door Rudy met respect en vakmanschap het monument geplaatst.
Wij zijn jullie zeer dankbaar!
Fam Hofhuis heeft geschreven op 16 maart 2015:
Onlangs is de grafsteen van mijn opa en oma gerenoveerd door Hesselink. De stenen op de onderplaat lagen los, de boel was verzakt en de letters nagenoeg onleesbaar. Er is vakwerk geleverd, de grafsteen kan er weer jaren tegenaan!!
Mw. W.E. Velthuis-Delissen heeft geschreven op 12 maart 2015:
Ik heb de orderbevestiging van u gekregen en al eerder het onwerp voor de steen op mijn man's graf! Het belooft erg mooi te worden! Ook mijn schoonzusje was erg ontdaan, over het ontwerp! We zzien er erg naar uit, totdat het klaar is.

Vriendelijke groet,
Wilna Velthuis-Delissen en Marina Velthuis.
H.J.Bosch heeft geschreven op 4 maart 2015:
Zoals wij 27 jaar geleden, zeer tevreden waren en nog zijn over de geleverde werkzaamheden en het grafwerk is dit gevoel wederom bevestigd bij de werkzaamheden en het grafwerk van onze laatst overleden ouder.
Hartelijk dank, vrede en alle goeds,
Henk Bosch
Gerry Boschloo heeft geschreven op 3 maart 2015:
De steen voor mijn man Roelof is heel mooi geworden zeker de koren aren hartelijk dank zoals u ons hebt geholpen en geadviseerd ook namens mijn kinderen
hartelijke groeten Gerry Boschloo
Janet heeft geschreven op 7 februari 2015:
Goede bejegening. Vriendelijk ,ter zake doende. Goede communicatie tussendoor. Ik ben zeer tevreden.
familie Baakman heeft geschreven op 16 december 2014:
We zijn heel blij met de correcte en vriendelijke manier waarop met ons is meegedacht over het weghalen en herplaatsen van de grafsteen rondom het overlijden van ons ma. 
er was oog voor onze vragen en toen we er geen meer hadden, werden ons de vragen aangereikt waar we nog over na moesten denken. Dat heeft tot een mooi resultaat geleid waar we blij mee zijn. Bedankt.
Naam: Familie Burink heeft geschreven op 4 december 2014:
Geachte Firma Hesselink.
Na het overlijden van onze moeder. 
Hebben we contact gehad met Gerrit Brouwer.
Hij is bij ons tehuis geweest
Wij zijn zeer tevreden over het contact met Gerrit in de steen moest de naam van onze moeder worden ingegraveerd met een oridee en de letters onze vader ziet er weer netjes uit wat de firma Hesselink uitstekend heeft gedaan heel netjes wij wil jullie heel vriendelijk bedanken voor de perfecte afhandeling bij het afhalen en weer plaatsen van het grafmonument van ons ouders de bijkomende tekst en de oridee voor onze moeder was keurig geplaatst het geheel was keurig gedaan met vriendelijk groet familie Burink
Dijkhof heeft geschreven op 7 november 2014:
Prima service en we hadden alle tijd om het uit te zoeken. Afspraken keurig nagekomen en het is een prachtig grafmonument geworden. Hartelijk Dank.
Hedy heeft geschreven op 20 oktober 2014:
Dankzij de zeer persoonlijke begeleiding en service van dhr. Rob, is het graf van Gerrit heel mooi geworden! Toen Sophie en ik enkele maanden geleden de toonzaal bezochten, hadden we geen idee wat we wilden, maar na enkele (prettige) bezoeken over en weer, werd ons duidelijk wat onze wens was. Al met al zijn we blij dat we voor uw bedrijf gekozen hebben.......
fam ,looshof heeft geschreven op 18 oktober 2014:
De restauratie van de graf van mijn partner,is a teken dat de firma hesselink is goed professioneel bezig ,hartelijk bedankt voor de goede zorg >
Tiny Visseren Eerbeek heeft geschreven op 12 oktober 2014:
Samen met mijn zus Thea werden we in juni door de heer Rob Robbertson in de toonzaal ontvangen., om een eerste indruk te krijgen van grafstenen. We waren niet de gemakkelijksten voor de firma Hesselink!
Aan allerlei onderdelen hebben we samen met Rob aandacht kunnen besteden en dat gebeurde met alle liefde , geduld en aandacht. 
De belettering is in mooie carolingische kapitalen uitgevoerd, mooi strak op het vlak. Kortom al onze wensen werden telkens opnieuw met begrip en inlevingsvermogen door Rob gehonoreerd of bijgestuurd. We zijn dan ook zeer enthousiast over het uiteindelijk resultaat!
Onze welgemeende complimenten!
Tiny Visseren en Thea van den Hondel
Dini Palm heeft geschreven op 29 september 2014:
Geachte Firma Hesselink.
Na het overlijden van mijn moeder.
Heb ik contact opgenomen, met Gerrit Brouwe.
Hij is bij mij thuis geweest.
Een zeer vriendelijke man, die ook echt met je meeleeft.
In de steen, moest de naam van mijn moeder worden ingegraveerd.
Wat de firma Hesselink uitstekend heeft gedaan.
Heel netjes!
Bij de bijzetting, was Gerrit Brouwer ook aanwezig, waar ik echt een grote steun aan heb gehad.
Het graf ligt er nu keurig bij.
Ik wil jullie heel vriendelijk bedanken, voor de goede afwikkeling.
Na het overlijden van mijn moeder.
Mijn grootste dank gaat uit naar Dhr. Gerrit Brouwer, voor alles wat hij voor mij heeft gedaan.
In een woord klasse.
Ik zal jullie ook zeker aanbevelen.
Isabelle Roosenburg heeft geschreven op 22 juli 2014:
Mijn oom had het graf voor zijn vrouw en hemzelf tijdens zijn leven uitgezocht en alles al geregeld met Koninklijke Hesselink. Na het overlijden van mijn oom en tante hebben zij het graf prachtig uitgevoerd en voor mij was het bijzonder plezierig met zulke vriendelijke en ter zake kundige mensen te maken te hebben.
Fam. Hietland heeft geschreven op 21 april 2014:
Prima service en afspraken worden nagekomen. Wij zijn dik tevreden over de gang van zaken en het grafmonument zelf.