info@hesselink.nl 0575 - 546788

Grafstenen

Grafstenen

Bent u op zoek naar mooie grafstenen? Dan bent u bij Koninklijke Hesselink B.V. aan het juiste adres. Koninklijke Hesselink heeft een uitgebreid assortiment aan grafstenen, geselecteerd op basis van de allerhoogste kwaliteit, perfecte afwerking en optimale prijs-kwaliteit verhouding. Een grafsteen is een tastbare herinnering aan een overleden dierbare en biedt steun aan de nabestaanden. Het vinden van een passende grafsteen is een moeilijk en emotioneel traject en wij doen er alles aan om u te helpen bij het vinden van een grafmonument dat past bij uw wensen en behoeften.

Het aanbod aan grafstenen is groot en divers, wat de zoektocht naar de juiste grafsteen alleen maar lastiger maakt. Zo kunt u onder andere kiezen uit verschillende stijlen als eigentijds, klassiek, modern, natuurlijk of exclusief. Als u iets minder budget heeft, kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Door materialen op verschillende manieren te bewerken en te combineren met andere materialen en kleuren, creëer je een unieke grafsteen.

Verschillende soorten stenen

Bij het zoeken naar de juiste grafsteen kunt u kiezen uit verschillende materialen die allemaal een eigen uitstraling kennen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een natuurlijke uitstraling dan is natuursteen of hout een uitstekende keuze. Wil je richting een strakke uitstraling dan zijn glas en rvs een goede optie. Om een beter beeld te krijgen, worden hieronder enkele materialen uitgelicht.

  • Natuursteen: een van de meest gebruikte materialen voor grafstenen is natuursteen. Het materiaal heeft dan ook veel voordelen. Zo is het duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kan het op verschillende manier bewerkt worden. De diverse soorten natuursteen kunnen volledig naar eigen wens op maat gemaakt worden. Van rond tot vierkant en van ovaal tot hartvorm. Ook kan er een persoonlijke boodschap in de steen aangebracht worden.
  • Ruwe steen: voor een natuurlijke uitstraling kunt u kiezen voor een ruwe grafsteen. Deze zijn onbewerkt te plaatsen, maar kunnen ook bewerkt worden door middel van polijst- en hakwerk. Door de steen op verschillende manieren te bewerken, ontstaan er kleurverschillen in het materiaal. Het is ook mogelijk om decoraties aan te brengen.
  • Rvs: het rvs dat tegenwoordig gebruikt wordt is van zeer hoge kwaliteit en is onderhoudsvriendelijk. Het materiaal kan in verschillende kleuren gepoedercoat en in elke gewenste vorm gesneden en gebogen worden. Ook kan er een eigen tekst of afbeelding op het rvs aangebracht worden.
  • Glas: glas is eveneens een duurzaam materiaal dat bijzonder geschikt is voor een grafsteen. Het is verkrijgbaar in transparant, maar ook in verschillende kleuren. Ook kan het gematteerd, gebogen en op verschillende manieren afgewerkt worden. Zo heeft u altijd een steen die aan uw wensen voldoet. Glas is tevens uitstekend geschikt om te combineren met andere materialen als natuursteen en rvs.
  • Hout: kenmerkend voor houten grafstenen is de natuurlijke uitstraling, sterkte en duurzaamheid. Het materiaal is bestendig tegen zon, regen en vorst. Dit materiaal laat zich tevens uitstekend bewerken en kan op verschillende manieren gedecoreerd worden.

Meer dan 100 jaar ervaring

Door onze moderne productietechnieken en grootschalig in te kopen, kunnen we u al meer dan 100 jaar een zo gunstig mogelijke prijs- en kwaliteitsverhouding bieden.

Alle voordelen

  • U krijgt persoonlijk advies: samen met onze adviseur een ontwerp op maat maken
  • De mogelijkheid om ook online uw grafmonument samen te stellen
  • Eerlijke prijzen: de beste materialen tegen de eerlijkste prijs
  • Wij helpen u bij al uw vragen

U kunt de verschillende grafstenen bekijken, maar ook een grafsteen samenstellen in onze grafsteenconfigurator. En bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

string(10) "expression"